29 Ocak 2009 Perşembe

Çok Çalıştım Bu Hafta Çoookkk :))

Bu hafta zaman nasıl geçti hiç anlamadım. Pazartesi notları verdik, öğrencilerin projelerini düzenledik. Salı günü spora başladım. 50 dk yürüdüm, 20 dk bisiklet çevirdim. Hamlaşmışım walla. Kış bitiyor sıkılaşmak lazım.

Arkadaşlarla salı günü Onur'da buluşmaya karar verdik. Spordan çıktım koştura koştura kendi evime gittim. Oradan alacaklarımı aldım, Onur'a bıraktım. Sonra tekrar çıkıp alışverişe koşturdum. Oturmadan yemek yapmaya başladım. Zaten bütün gün yorulmuştum, canım çıktı resmen. Neyse önce mercimek çorbamı ateşe verdim. Çorbam ateşte kaynarken ben de (kızların çoğunlukta olacağını bildiğimden nutellalı pasta yapmayı uygun gördüm) tatlımı hazırladım. Tatlıdan sonra tavuk sotemi pişirdim. Son olarakta tavuğumun yanına nohutlu bir pilav patlattım. Baktım zamanım var, iki dakikada bir de sarımsaklı yoğutlu havuç salatası yapıp masaya yerleştirdim. Oturduk sofraya herkes neşeliydi, şakalar, muhabbet havada uçuştu. Çok mutlu oldum, çok özlemişim bitanişlerimi. Tabiki yemeklerimin hepsi çok beğenildi. Herkes tabağını bitirdi. Yemekteyiz programından etkilenip puan bile verdiler. Her şey çok güzeldi de sanırım biraz tuzsuz yapıyorum yemekleri :))


Çarşamba temizlik yaparak ve yatarak geçti. Bugün Perşembe spora gideceğim. 50 dk yürüyüp, 20 dk bisiklet çevireceğim, 30dk da yüzmeyi düşünüyorum. Duşumu alıp, hazırlanıp hiç oyalanmadan otogara koşturacağım. Hazır bir boşluk bulmuşken anneciğimin ve babacığımın kollarına atayım kendimi. Ya Pazartesi ya da Salı günü dönerim heralde Tekirdağ'dan bakalım oradakiler neler yapmış ben yokkken, hiç haberlerini alamadım son günlerde. Gideyim de orayı karıştırayım biraz da. Hihii haahıhaahhıhh yaşasın kötülük :)))))))

1 Comment:

şirinem said...

:) ne güzel hem arkadaşlarınızla beraber güzel bir gün geçirmişiniz hemde güzel yemekler yiyerek eğlenmişsiniz hayırlı yolculuklar