5 Ocak 2009 Pazartesi

öylesine yazılmış bir şeyler !

Bir yıl daha geride kaldı. Bir sene içinde kimbilir neler değişti farkettiğim yada etmediğim. Yılbaşında Özgündeydik. Yedik, içtik, güldük kısacası eğlendik ama diğer günlerden bir farkı yoktu sanki. Ne biliim heyecanlanmam falan mı gerekiyordu acaba??




Yeni yılın en güzel tarafı 4,5 gün tatil yapmamdı heralde:)) Aman tatil dediğimde evdeydim öyle dışarı çıkıp gezmedim. Bütün gün oturdum Six Feet Under'ı bitirdim. Ne muhteşem bir diziydi ya. Çok üzülüyorum bitmesine. 5 sezon oynamış bu dizi hep duyuyordum ama izlemek 2008 e kısmetmiş :) Dizide herkes sex manyağı ve deli :) her bölümün başında biri ölüyor. O kadar ölüm senaryosunu nasıl bulmuşlar hayret ettim. :) Dexter'dan tanıdığım Micheal C. Hall Six Feet Under'da bir eşcinseli canlandırmış. Dexter'ı önce izlediğim için her bölümde hareketlerine kahkahalarla güldüm. Dizilerimin çoğu ara verdi çok sıkıldım artık başlasalar diyorum


İzlediğim diziler:

  • Tabiki Lost ( dizi araya girdiğinden beri 5 defa izledim bütün sezonları ama biraz daha geciktirirlerse sanki yeni bir dizi başlıyormuş gibi izleyeceğim. )

  • Dexter ( eşcinsel katilim benim :) )

  • Super Natural ( Bu kardeşler çoookkk hoşuma gidiyor)

  • Prison Break (artık baymaya başladı izlerken sıkılıyorum)

Bu aralar inşallah Nip Tuck' a başlayacağım :))

Takip ettiğim yerli diziler:

  • Aşk-ı Memnu

  • Yaprak dökümü

  • Kurtlar Vadisi

  • Hatırla Sevgili ( Tüm bölümlerini CD'ye çektirdim. Arada tekrar izliyorum :) )


Bu kadar çok diziyi takip etmemden dolayı sanki hiç TV'nin başından kalkmıyor gibi dursamda öyle değil malesef takip ettiğim yerli diziler sadece 2 günümü alıyor. ( çarşamba ve Perşembe ) Diğer dizileri CD'den ya da indirerek takip ettiğim için canım sıkıldıkça açıyorum.

Tam bir sinema filmi ve dizi tutkunuyum aynı zamanda kitap okumaya bayılıyorum. Yazarın ağzından kendi hayal dünyamı kuruyorum. O bana temel öğeleri veriyor bense hikayeden kendi filmimi çekiyorum. Bu yüzden Kurtlar İmparatorluğu'nun filmini beğenmedim. Benim hayalimdeki kadına benzememesi, hayal ettiğim ortamdan uzak olması ne biliim işte. Kitabı filmden bin kat daha güzeldi. Belki filmde detaylar tam olarak aktarılamıyor bu yüzden olabilir mi ? :) Keşke zamanım olsa da tiyatroya da gidebilsem :(

0 Comments: