26 Şubat 2009 Perşembe

Bitik Tugbisimm İyice Bitti Sesini Duyan Yok

İlaçları kullanmaya devam ediyorum. İnanılmaz bir mide bulantısı var. Halsizliği söylemiyorum bile, işten çıkıp eve kendimi zor atıyorum. 3 günde 3 kilo verdim. Aslında iyi de oldu kilo almıştım bu aralar, onlardan kurtulmama yarasın bari bu eziyet. Bu kadar kilo vermeme neden olan ilaçta midem için olan helipak ve şeker yüklemesinden sonra şeker hastası olmanın sınırında çıktığım için doktorum tarafından verilen Glucophage. Geçen gün nedir bu ilaç, kimlere nasıl yaramış diye bakınırken gördüm ki insanlar bu ilaçla iğne ipliğe dönmüş. Hemen atlamasın kimse doktor tarafından verilmediğinde komaya sokup ölüme bile neden oluyormuş. Benden söylemesi.


Bu aralar kendimi yine filmlere ve dizilere verdim. Bu hafta izlediğim filmler şöyle efendim :


  • The Crious Case of Benjamin Button

  • Slumdog Millionaire

  • The Reader

3 film de çok iyi kurgulanmıştı ve birbirinden güzeldi.



  • Recep İvedik

  • Güz Sancısı

Dönem filmlerinin, Beren Saat'in ve Tomris Giritlioğlu'nun hastası olan biri olarak Güz Sancısına gitmemek omazdı. Beğendim çok iyi işlenmiş ama belki de beklentilerimi çok yüksek tuttuğum için istediğim hazı alamadım filmden. Bu demek değil ki kötü bir filmdi. Bence mutlaka izlenmeli!


Recep İvedik hakkında bir şey yazmak bile istemiyorum. İşte bildiğimiz hanzo, dağdan kaçmış bir ayıcığın hikayesi. Şahan'ın bu ayılığını seviyorum diyemiyeceğim ancak etrafımızda bu tiplerden çok mu var, gözümüz mü alıştı bilmiyorum ama bazen sempatik geliyor. Bahsettiğim şeyin film boyunca 80 yaşındaki ninesiyle birlikte bol bol ettiği küfürler olmadığına eminim.


Bu hafta izlediğim dizilere ile şöyle:



  • Tabiki Lost

  • Tru Blood

  • Dead like me

İşler iyice garipleşti Lost'ta her şey yavaş yavaş yerine oturuyor gibi bakalım bugün düşecek yeni bölüm çok heyecanlıyım. Tru Blood baya ilgimi çekti supernatural'a benzetmeye çalışmışlar hadi bakalım 1. sezon bitti tatildeymiş şimdi. Dead like me 'ye yeni başladım 3 bölüm izledim. 18 yaşındaki bir kız ölüyor ( ki bence hayattayken de ölü gibiydi) ve ruh alıcı olarak ölümsüz oluyor. Daha pek zevk alamadım ileriki bölümlere göre bakıcaz artık.


Film izlemekten ve bu iğrenç haplardan dolayı kaymış bir halde geziyorum etrafta, allahım bitsin bu çile!

5 Comments:

karalamaca said...

geçmiş olsun...

tugbisimm said...

teşekkür ederim

Jojee said...

geçmiş olsun hastayken insan anca yattığından filmlere sarıyor.gossip i de izle bence fena devam ettiriyor kendini:)

şirinem said...

caqnım benim çok geçmiş olsun bak yinede pozitif olmaya çalış istemediğin kilolardan kurtulmuşsun canım benim hepsi geçecek dikkat et kendine

tugbisimm said...

@jojee teşekkür ederim. Gossip pek bi gençlik dizisi geldi bana. bir iki bölüm izledim sarmadı nedense. Tekrar bi bakayım bari :))

@ Şirinem geçecekte baksana bu ilaçlar bi mutsuz yaptı beni iyice çok keyifsizim her şeye uyuz olur vaziyette takılıyorum. İlgin için teşekkür ederim