27 Mayıs 2009 Çarşamba

Yonkam'ın Doğum Günü

Geçen Cumartesi Yonkam'ın doğum gününü Kumkapı'da kutladık. Hoş Seda diye bir yer ayarlamış, kişibaşı 60 TL. Mönüde ; sınırsız içki , mezeler, ara sıcaklar, balık, meyve, tatlı vardı. 15 kişi falandık. Gece çok sakin başladı aslında ufak ufak içiliyor, sohbet ediliyor, mezelerden tadılıyordu. Ara sıcaklar gelmeye başladığında masa hareketlenmeye başladı. Sesler daha bir yüksek çıkıyor, kemancıya paralar uçuyor, şarkılar söyleniyordu. Ana yemeği kimsenin hatırladığını sanmıyorum. Sonra bir dansöz geldi masaya:) dansöz demeye bin şahit lazımdı tabi. Hayatımda bu kadar çirkin bir dansöz görmedim ben. Kesin herkesin sarhoş olmasını bekleyip öyle çıkarıyorlar bu dansöz bozuntusunu. Ne oynamayı biliyor, ne milletin gözünü gönlünü açıyor :) Sarhoşluktan hiçbir şey göremeyecek durumda olan gerzek erkeklerin orasına burasına para atıp durdukları çirkin mi çirkin dediğim kadın çuvalla para toplıyordur heralde bir gecede.


Dansöz dediğin de aklına şöle güzel, alımlı bir hatun gelir değil mi ? Masaya gelir masadaki erkekler gözlerini alamaz yanlarındaki hanımlar suratını asar :) aptal aptal triplere girer. Yok işte ben bu dansöz geldiğinde hiç böyle şeyler görmedim. İlgi tamdı yine bak bir şey söyleyemem kız erkek farketmedi para yapıştırıldı ama göze hitap etmiyordu işte o kadar. ( Aslında kıza da fazla yüklenmek istemiyorum, tuvalette karşılaştık iyi bir kıza benziyordu! )

Bu arada o gece çok güldüğüm başka bir şey daha oldu. Arka masamızda turistler vardı ve masaya rakı geldi. Bir turist hatun rakının tadına baktı. O surat ifadesini görmenizi isterdim. Kadın kızardı, bozardı, kusacak kusamıyor eliyle ağzını yelleyip habire su içiyor vallahi abartmıyorum kesin 3 litre su içti kadın o gece. Eeee şimdi ne söylemek gerekir. Rakıyı her yiğit içemez hadi içti diyelim kaldıramaz :))))))))))))

10 Comments:

Savaş Çocuğu said...

Hayat satır aralarında gizlidir diyorlar ya :) ben arkadaki dabrukacıya takıldım. Resmen gelsin paraçıklar der gibi bakıyor. Dansöz mansöz umrunda değil adamın. Güzel bi gün geçirmişin. sevgiyle kal

tugbisimm said...

hahahahah çok güldüm yorumuna savaş çocuğu:)))
adamlar paraya deli oluyorlar ya diken üstünde çalıyor resmen bak ilk fotoğrafa etrafa bakıyor sanki biri parayı kaldıracak havaya bu da koşa koşa damlayacak masalarına :))))
Darbukacı mı olsam acep?

Adsız said...

Hayatındaki her günün çok mutlu,huzurlu,başarılı geçmesini dilerim.Ömrün boyunca dileklerinin yerine gelmesini temenni ederim.

tugbisimm said...

teşekkür ederim serkan. Hepimizin dilekleri gerçekleşir inşallah

khaos said...

vay bee.. canım çekti..
:))

Adsız said...

Oooo baya eglenmisiniz :p bende isterim ama!!:D

MANUKYAN said...

valla rakıyı ben de içemem ama varsa kırmızı şarabın iki şişe dikerim valla:)

tugbisimm said...

oo manukyan istedigin sarap olsun :)))

Engin Bütüner said...

İyi eylenceler, yapıştırr..

miracsaral said...

Oh, süpermiş yahu, kadın da bence hoş ya, öyle söyleme, değişik bir alımı var. Benimle tanıştırsana :)

Rakı'da evet, herkes içemez, yabancılara acayip ağır geliyor.